Det her med blogging har blitt litt vanskelig. Jeg står ved en rundkjøring, og jeg er neimen ikke sikker på hvor jeg skal legge meg eller hvilken arm jeg skal velge (selv om det er veldig VELDIG viktig at du lærer deg i sjølveste trafikken!!).

Jeg startet å blogge for ganske mange år siden, og har skiftet plattform og navn opptil flere ganger. På grunn av mangel på inspirasjon og behovet for en ny start.

Denne gangen, da Som mamma ble den nye starten, begynte jeg å blogge på grunn av den store trangen til å dele min erfaring som mamma. Jeg har alltid hatt et stort ønske og behov for å skrive, gi uttrykk og dele inspirasjon, og blogging er en veldig fin arena.

Men nå dras jeg både litt hit og litt dit. Og grunnen til at jeg er splittet, er den samme som grunnen for at jeg opprettet Som mamma. Min kjæreste skatt. Livet mitt. Sønnen min.

Jeg hadde det jo i bakhodet da jeg startet bloggen, og jeg har hele tiden prøvd å finne en balanse som både jeg og vi er komfortable med, når det kommer til hva jeg skal dele.

Jo større min lille venn blir, jo mer kjenner jeg på ansvaret jeg har.

Derfor er det litt stillstand her inne. Jeg må bare terpe på trafikkreglene, slik at jeg får lagt meg i riktig kjørebane- og retning.

Jeg vil fortsette å blogge, dele, skrive og (forhåpentligvis) inspirere. Jeg må bare finne ut av litt saker og ting først 🙂

Kom gjerne med innspill på hva dere ønsker jeg skal fortsette med. Da hadde jeg blitt glad (og kanskje litt mer sikker i min sak).

Håper dere har det godt der dere er ❤

DSC_0302

Advertisements