I en bloggrundkjøring

Det her med blogging har blitt litt vanskelig. Jeg står ved en rundkjøring, og jeg er neimen ikke sikker på hvor jeg skal legge meg eller hvilken arm jeg skal velge (selv om det er veldig VELDIG viktig at du lærer deg dette i sjølveste trafikken!! kanskje noe av det viktigste faktisk..).

Jeg startet å blogge for ganske mange år siden, og jeg liker måten å nå ut til folk på (det er mange fine folk der ute), samtidig som jeg får døyvet den største trangen til å skape og skrive. Jeg har i ny og ne skiftet plattform og navn, på grunn av mangel på inspirasjon og behovet for en ny start.

Denne gangen, da Som mamma ble den nye starten, begynte jeg å blogge på grunn av den store trangen til å dele min erfaring som mamma. Jeg har alltid hatt et stort ønske og behov for å skrive, gi uttrykk og dele inspirasjon, og blogging er en veldig fin arena.

Men nå dras jeg både litt hit og litt dit. Og grunnen til at jeg er splittet, er den samme som grunnen for at jeg opprettet Som mamma. Min kjæreste skatt. Han som er selve livet. Sønnen min.

Jeg hadde det jo i bakhodet da jeg startet bloggen, og jeg har hele tiden prøvd å finne en balanse som både jeg og vi er komfortable med, når det kommer til hva jeg skal dele.

Jo større min lille venn blir, jo mer kjenner jeg på ansvaret jeg har.

Derfor er det litt stillstand her inne. Jeg må bare terpe på trafikkreglene, slik at jeg får lagt meg i riktig kjørebane- og retning.

Jeg vil fortsette å blogge, dele, skrive og (forhåpentligvis) inspirere. Jeg må bare finne ut av om hva og om hvem.

Kom gjerne med innspill på hva dere ønsker jeg skal fortsette med. Da hadde jeg blitt glad (og kanskje litt mer sikker i min sak).

Håper dere har det godt der dere er ❤

Reklamer
Katrine

En kommentar om “I en bloggrundkjøring

  1. Det hadde vært utrolig fint å få se litt av det nydelige hjemmet deres! Og kanskje litt mer av deg og dine tanker. Jeg tenker at det er mye du kan skrive om mammalivet og livet generelt uten at det trenger å gå på bekostning av Alfreds privatliv. Sånn som med mat, turtips, kanskje en Lofotguide?? Du kan også gjerne intervjue flere mammaer. Det er jo såå koselig lesing! Eller hva med litt hverdagsbilder? Tradisjoner, ritualer dere har, rutiner, mer om hva du gjør og kanskje du kunne hatt «et bilde i timen?» en gang i blant? Du kunne ha skrevet om hvordan du føler det er å være mamma, med både opp og nedturer. Med deg selv i fokus. Du er jo en inspirasjon nok i deg selv 🙂 Ikke slutt å skrive hvertfall. Du har en sånn god og varm evne til å formulere det du bærer på av tanker og refleksjoner. ❤ Gode klemmer

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s