Ett år eldre

I dag våknet jeg i seineste laget, av at det luktet rykende fersk kaffe i senga, og av at to smårustne (trøtte) stemmer sang hurra for deg. Finere start på dagen kunne jeg ikke ønske meg. Videre gikk ferden ned til fine naboer og svigers, som stilte opp med dekket frokostbord, gave og rørende ord på kort. Jeg er ganske så heldig, jeg.

Jeg hadde spurt en flokk med store og små venner, om de hadde lyst til å ta en liten uhøytidelig bursdagsfeiring ilag med meg, og gjerne på stranda. Det sa de fleste ja til (hurra!), og med det møttes vi i vinden på Uttakleiv, med forvirret bål, pølser i brød, klemmer, kake, steinhopping, strandlek og kaffe. En fin, frisk og glad stund med flotte folk. Alle dro hjem med roser i kinnene.

DSC_0283DSC_0285DSC_0304DSC_0331

Jeg har nå alltid vært litt bursdagstussete, og alltid glad i å feire ting generelt. Alt som feires kan, feires bør, si.

Og jeg har ikke mistet lysten av å feire etter som årene har gått, og jeg har blitt eldre. Tvert imot egentlig.

Selv om jeg alltid har vært filosofisk og undrende som person, så er det nok alderen som har tatt meg (ironisk nok) – jeg bare kjenner meg oppriktig glad for at jeg er født og har det akkurat slik som jeg har det. I år. I dag.

Alle har sitt. Alle vil gå gjennom livet med ulike utfordringer, motgang og strev. Triste dager. Vonde opplevelser. Slik er livet. Men i bunn og grunn (og det er der det er viktigst) har jeg det godt, og er glad. Og setter pris på at jeg i dag er ett år eldre. Jeg tror sannelig ikke vi skal ta det for gitt noen av oss, jeg.

Og så slår jeg et slag for å feire! Klemme! Danse og smile. Generelt.

Og litt ekstra når man har bursdag.

Jeg avslutter dagen med å ta en titt innom soverommet til lillemann. Og hele meg blir fylt av takknemlighet og kjærlighet. Klissete, sant og sterkere enn noe.

Jeg tar imot alle kommende bursdager med åpne armer og bein, for dette vil jeg oppleve mer av ❤

Advertisements
Katrine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s