Ti fine ting

En ny uke er godt igang, og sannelig er det ikke fridag (og bursdagen min!) i morgen.

Fridag var det forrige uke også. Vårt kjære 17.mai, der vi feirer det fine, flotte, vakre og trygge landet vårt.

Her kommer ti fine ting fra forrige uke:

En. Lillemann stusset 17.mai-luggen, og det er alltid så koselig å komme til våre fine venn og frisør, Gunn på Perlen.

To. Det er stort sett jeg som leverer i barnehagen, og jeg koser meg med de små kjøreturene vi har på morgenen. Der vi snakker om hva vi ser, eller hva vi skal, eller tulletøyser med ord.

Tre. På onsdag feiret vi 17.mai. Dagen ble veldig fin. Vi spiste frokost med våre gode venner, og tok oss en tur ned i Lofothallen, som er stedet der det skjer her på Leknes. Sang, korps, regn, is, lodd, lek, bunad og litt mer is.

DSC_0292.JPG

Fire. Vi har mer å feire på 17.mai, vi. Da har nemlig min kjære svigermor bursdag. Så ettermiddagen (og bursdagsbarnet) ble feiret med god middag, kake og nasjonalsangen på repeat, marsjerende på terrassen. Lillemann der altså.

20170517_145908

Fem. Hadde travle og artige dager på jobb.

Seks. En dag kom jeg sent hjem fra jobb, og jeg følte på en ekstra stor takknemlighet for at jeg har akkurat de der to gutta mine å komme hjem til ❤

Sju. Jeg blir glad av overraskende meldinger, og fine kommentarer, som jeg og min hjertevenn sender til hverandre i hverdagen. Og OM UNDER ÈN MÅNED er vi der på besøk! Væææ

Åtte. Sannelig fant vi ikke plisségardiner på tilbud, og var gærne og kjøpte et lass. Nå kan bare kveldssola prøve å kikke inn i vinduene våre, og skinne sterkt rett i fleisen der vi prøver å slappe av i sofaen.. (Luksus)problemet løst! Ikke visste jeg at plisségardiner (bare måtte skrive det en gang til) kunne være en fin ting.

Ni. Lillemann og jeg tok oss en kjapp sykkeltur til Uttakleiv på søndag. Bare for å få litt frisk luft i kinna. Og det var veldig fint.

20170521_141444_HDR.jpg

Ti. Lillemann fikk ny (brukt) seng inn på rommet sitt, kjøpt for 300 blanke på kjøp-og-salg. Et par malestrøk, og vips (det kan sikkert diskuteres med maleren)! så var den god som ny. En litt høy seng, som har plass til en «hule» under. Vi kjøpte en skumgummimadrass som vi la der, og lagde en liten lesekrok. Med mange puter. Artig for små og store.

Reklamer
Katrine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s