Ti fine ting

Forrige uke var en av de fineste på lenge, med masse frisk luft, godvær, spennende dager på jobb, kvalitetstid både oss 3 og ilag med fine venner. Samtidig kjenner jeg at det er utfordrende å finne balansen mellom aktivitet og hvile, og må herved lytte enda mer til hva kroppen prøver å fortelle meg. Sånn er det å ha slarkete ledd, si.

Ti fine ting fra forrige uke

En. Gikk fjelltur på en av toppene som har blitt en av mine favoritter, Middagstinden. Dagene har vært så fine den siste uken, og det har vært så deilig å kjenne forandringene. Lukta, temperaturen, lyden, horisonten. Så fint at jeg blir rørt.

20170509_110537_HDR.jpg

To. Vi tok oss en ettermiddag på fotballbanen alle 3.

20170509_174118_HDR

Tre. Feiret Marie som hadde bursdag, og hilste på lille Valdemar, midt i lunsjpausa på mandag ❤

Fire. Har ledd med, og nedi, magen flere ganger, ilag med mannen. Han er ganske artig, når han ikke prøver..

Fem. På torsdag hadde jeg en kjempe fin kveldstur med min gode venn Marjolein. Å ha gode samtaler i ulendt (og forholdsvis bratt) terreng, med kveldssol i fjeset, er noe av det beste man kan gjøre, dét.

20170511_211349.jpg

Seks. Spist opptil flere måltider ute. Jippi!

Sju. På fredag, etter jobb og barnehage, pakket vi bilen full av telt, soveposer, liggeunderlag, mat, godteri og campingstoler (bare 2 stk.), og satte snuta mot Eggum og årets første telttur. Det ble en suksess, med kveldssol, leking i både fjæra og ved borga, vindstille luft, smash/pops/potetgull ved bålet, og tett-i-tett i hver vår sovepose.

DSC_0279.JPG

Åtte. Det er rørende og veldig fint å se lillemann trives så godt ute på tur. Han er virkelig i sitt rette element, og han viser en genuin glede og interesse.

Ni. Hadde barnevakt og dro på eurovision-rall hos våre gode venner Marjolein og Terje. Med rall i disse dager, menes det god middag, et lass med godteri, beskjedne mengder vin, og litt babykos. Og ikke minst ESC-underholdning (for underholdning er det, uansett hvordan du vrir og vender på det).

Ti. På søndag bestemte vi oss for å bare være i nærheten av huset. Pusle og sulle, og gjøre ingenting og bare det vi følte for. Det var veldig fint. Plutselig kom en liten kompis syklende opp, og dagen gikk til sykling, sykling, hoppe på trampolina, og enda litt mer sykling. Mens a mor kunne lese litt bok, og n far begynne på vedskjul. En fin søndag.

20170514_135326_HDR.jpg

Advertisements
Katrine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s