Ti fine ting

God mandagskveld. Håper dere sitter og knasker på siste rest av påskegodte, og har et par råvarer igjen i kjøleskapet, slik at dere kanskje får slengt i sammen en pizza eller noe i den duren.

Vi avslutter en påske som har blitt en smule annerledes enn vi hadde håpet på. Med nydelig Lofotvær utenfor vinduene, har vi stort sett vært inne med syk lillemann. I tillegg har mannen hatt brannvakt, så med det har vi vært forholdsvis låst. Men vi har kost oss allikevel vi, med fint besøk, påskeegg (opptil flere), spill, bøker, barne-tv og bordsyssel. Så ser vi frem mot dager der vi kan båle i fjæra, sove hele natta, ta en felles fjelltur, eller en lekestund på stranda. Vi kommer sterkere tilbake.

Ti fine ting fra forrige uke:

En. Vi startet uken med en etterlengtet kaffeslaberas-date med våre gode venner nedi svingen.

To. Jeg og lillemann hadde en fin dag sammen, tidlig i uka, der vi besøkte pappa på jobb, farfar på jobb, lånte (og leste) bøker på biblioteket, og tok oss en fersk kanelsnurr på kafé.

Tre. Vi har kost oss med besøk av en kompis til Øyvind. Alle 3 har syns det har vært fint å hatt en ekstra lekekamerat.

20170410_161710_HDR

Fire. En annen kompis av mannen i huset har flyttet til Lofoten, og vi har allerede startet med spillekvelder og utflukter (og drone-prøvekjøring).

20170414_191418_HDR.jpg

Fem. Vi har hatt et lass av brettspillekvelder. Jippadiddeldo, dét lukter det påske av for min del.

Seks. Alfred har fått en ny interesse, og det er av solsystemet vårt. Mye takket være at de har hatt om det i barnehagen, men også barne-tv-serien Jet fra Bortom (NRK). Vi har snakket mye om planetene, asteroider og hvorfor det er krater i månen. Jeg blir imponert over hva som fester seg i det lille hode.

Sju. Takket være snille svigerforeldre har jeg kunne ha tatt meg et par fjellturer, mens de har vært backup-barnevakt, i tilfelle alarmen skulle plinge.

IMG_20170415_160018_296

Åtte. Jeg fikk et overraskende påskeegg av Øyvind og Aksel, som hadde laget en artig rebus jeg måtte løse. Som endte i vaskemaskinen.

Ni. Og apropos påskeegg. Vi måtte avlyse noen fine avtaler i løpet av påsken, siden lillemann ble syk, og en av de var med noen gutter fra barnehagen. Men tror du ikke den ene gutten og mammaen hans, tok seg en påskeharehopp-tur innom trappa vår en kveld, der det lå et fylt påskeegg til en syk venn. Makan, til fine folk ❤

Ti. Mye koselig bordsyssel, med musikk i bakgrunnen.

20170411_110857_HDR

Advertisements
Katrine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s