Ti fine ting

En. Å inkludere lillemann mer i middagslagingen. Han liker generelt å hjelpe og fikse, og vi ser at hvis vi legger mer til rette, så er det også spennende å skjære opp pølser og paprika. På tirsdag var det han og pappa som var kokkene.

Alfredlagermiddag14.mars.jpg

To. Fikk en barnslig, gjennomtrengende, glede av å høre på kassetten i lillebilen. Det er ikke akkurat noe Dab i en gammel golf. Der imot er det kassettspiller. Som bare kan spoles en vei. I bilen er det én kassett, der Øyvind er opptaker, og på den er det ei gullgruve av gode hits fra 90tallet. Du vet, når HC Andersen og Howard var radioverter. Jeg husker det var en egen kunst å trykke på REC på riktig tidspunkt, slik at vi ikke fikk med for mye av praten. Øyvind har hatt god smak. Macarena, Captain Jack, Fuguees – Ready or not, Kelly Family – i can´t help my self.. For å nevne noen.

Tre. På onsdag tok jeg en tur på stranda før jobbings, for å kjenne vinden ta tak i hettejakka og havet piske i ansiktet. Deilig og artig!

haulan 15.mars

Følg meg gjerne på Instagram. Her legger jeg ut turtips, Lofotliv, landskap og føre.

Fire. Min gode søster ville samarbeide med meg om et viktig innlegg her på bloggen. Hun er beundringsverdig flink og engasjert i jobben sin, og hun inspirerer meg.

Fem. Vi satte snuta mot Toten og en liten ferie

fullsizeoutput_2d29

Seks. At gjensynsgleden er stor når vi møter familien på Toten igjen, og at lillemann er trygg og tillitsfull etter ett minutt.

Sju. Gården jeg er vokst opp er en fantastisk lekeplass. Stor boltreplass, tusenvis av ting å utforske. Små og ivrige barneføtter føler seg fri her.

fullsizeoutput_2d2a.jpeg

Åtte. At lillemann har blitt en klatremus (og noen ganger Morten Skogmus). Utfordrer stadig kroppen og motorikken, og har blitt tøffere enn toget, med god kroppsbeherskelse.

fullsizeoutput_2d28

Ni. Å se han leke med sine fettere. Rørende og veldig fint.

Ti. Kveldsmat hos mamma.

Reklamer
Katrine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s